přidat přidat k oblíbeným
Benešovi na cestách - cestování karavanem, popisy kempů, zážitky

Čechy-Poděbrady, autokemp Golf
(3.8.-5.8.2007)

Základní informace

  • Vzdálenost z Prahy: 60 km
  • Doba jízdy: 1 hodina
  • Cena kempu (2+1 noc): 250,- Kč (komplet,vč.teplé vody)
  • Odkaz na kemp: http://www.kemp-golf.cz/
  • Kvalita kempu (max. 10 bodů): 6,5
  • GPS: 50°8'7,32N - 15°31'14,85E
  • WiFi v kempu nechodí ! Nikdo tam nevěděl co to je!

Fotografie

Kemp Golf Poděbrady

Kemp Golf Poděbrady

Kemp je rozlehlý, nerozparcelovaný, s travnatým povrchem. V krásném až úžasném prostředí obklopeným lesem, s dobrým přístupem po asfaltce.

Recepce kempu

Recepce kempu

Recepce otevřena podle papíru přilepeného na dveřích od 8:00-22:00. Připojení na elektřinu je bezproblémové naší zástrčkou, cca 16 A.

Kemp Golf

Kemp Golf

Asi největším problémem je sociální zařízení. Musím ale napsat že za hodně věcí provozovatelé kempu nemohou a tudíž je neovlivní. Je to o nás.

Kemp

Kemp

V kempu nebyl problém s výběrem místa. Hodně cykloturistů přijíždělo na dvě nbo i jen na jednu noc. Cyklostezky vedou kolem kempu a jsou moc hezké.

Restaurace v kempu

Restaurace v kempu

V restauraci lze od snídaně po večeři. Pivo Plzeň 12° byla za 25,-Kč. Páteční večeře trvala kamarádovi necelé 2 a půl hodiny. Snad je to omyl.

Nymburk

Nymburk

Po cyklodálnici je do Nymburka z kempu něco okolo 10 km. Je třeba dávat pozor na bruslaře, kterých je na této stezce skutečně hodně.

Poděbrady

Poděbrady

Doporučujeme si zajít večer na kolonádu v Poděbradech. Nechodí tam davy lidí a tudíž je tam velice příjemně. Škoda jen že pramen Poděbradku nedal!

Cyklo Labe

Cyklo Labe

Krásná vyjížďka na kole je proti proudu řeky Labe. Na soutoku s řekou Cidlinou je velice rušná a cyklisty obklopená hospůdka. Dobrý PIT Stop!

Labe s Cidlinou

Labe s Cidlinou

Pak se hezky jede podél Cidliny až do Libice, známou vesničkou (ale jen pro historicky založené jedince) se slovanským hradištěm a muzeem.

Památník Slavníkovců

Památník Slavníkovců

Od pomníku Slavníkovců se nechá jet do Osečku na přívoz. Zde Vás i s kolem za 25,- Kč rádi převezou přes Labe. Je zde také dobrý PIT Stop!

Copyright © 2007 Benešovi