přidat přidat k oblíbeným
Benešovi na cestách - cestování karavanem, popisy kempů, zážitky

Rakousko-Attersee, Seecamping Gruber
(30.6.-3.7.2007)

Základní informace

  • Vzdálenost z Prahy: 340 km
  • Doba jízdy: 5 - 6 hodin
  • Cena kempu (2+1 noc): 810,- Kč (komplet,vč.vyhřívaných bazénů)
  • Odkaz na kemp: http://www.camping-gruber.at/
  • Kvalita kempu (max. 10 bodů): 8,5
  • GPS:47°54'31,5N - 13°31'59,9E

Fotografie

Kemp Gruber v Nußdorfu

Kemp Gruber v Nußdorfu

Rodinný kemp je rozparcelovaný, s travnatým a pískovým povrchem. Docela dost těsný, ulice jsou hodně úzké. Vstup na karty a "hodinky". Vše v ceně!

Pláž u kempu

Pláž u kempu

V kempu se dodržují přísná pravidla kempování. Cena obsahuje saunu, půjčení kola, koupání v bazénech (letos zrovna moc ohřáté nebyly), ...

Přístav v Attersee

Přístav v Attersee

Asi 250 metrů od kempu je přístav. Odtud se dá vydat lodí na celkem tři různé okruhy po jezeře. Zpět lze jet na kole. (Ceny od 6 €, za kolo chtějí 2,5 €).

Cyklostezky

Cyklostezky

Cyklostezky jsou moc hezké, někdy částečně vedou po silnicích s větším silničním provozem ale místní řidiči jsou k cyklistům velice tolerantní.

Nußdorf

Nußdorf

V této krásné vesničce seženete vše co potřebujete. Markety jako např. Hofer (Aldi) jsou v Attersee. (5 km autem). V Attersee je také koupaliště.

Malý bazén pro děti

Malý bazén pro děti

Tento vyhřívaný bazén o hloubce 95 cm je určen hlavně pro děti. Vstupné je v ceně ubytování. Vše je na čip. (Hodinky na ruce). Z vody krásný výhled.

Jezero Attersee

Jezero Attersee

Jezero Attersee je největší rakouské jezero. Na jeho jižní straně skoro sousedí také s krásným jezerem Mondsee. Toto je nejteplejší jezero v A.

Penzion

Penzion

Penziony jsou snad všude. Ceny nejsou nikterak přemrštěné. To jen pro ty, kdyby někdo chtěl jet k jezeru bez karavanu nebo obytného auta.

Copyright © 2007 Benešovi