přidat přidat k oblíbeným
Benešovi na cestách - cestování karavanem, popisy kempů, zážitky

Maďarsko-Zalakaros (24.10.-29.10.2008)

Základní informace

  • Vzdálenost z Prahy: 530 km
  • Doba jízdy: 7-8 hodin
  • Cena kempu (2+1 noc): 580,- Kč (včetně vstupu do bazénu)
  • Odkaz na kemp: http://www.castrum-group.hu/
  • Kvalita kempu (max. 10 bodů): 7,0
  • GPS: 46°31'55,66N - 17°7'30,31E

Fotografie

Kemp Castrum

Kemp Castrum

Velice klidný až rodinný kemp nedaleko rušného lázeňského centra Zalakaros. Využití zde naleznou všechny věkové kategorie, cyklisty nevyjímaje.

Restaurace v kempu

Restaurace v kempu

Restaurace v perfektní kvalitě přímo v kempu potěší všechny. Bohatý jídelníček (i v českém jazyce) uspokojí každého gurmána a znalce!

Koupání v kempu

Koupání v kempu

Přímo v kempu se nachází bazén s normální vodou a léčivou, horkou. Vstup v ceně kempu, otevřeno od 9-20, v pátek a sobotu do půlnoci.

Kemp

Kemp

Kemp rozparcelovaný s travnatým povrchem. Velice hezky zasazen v přírodě, spousta stromů. Velice klidný, odpolední klid od 12-14 hodin.

Vybavení kempu

Vybavení kempu

Parcely mají připojení na el. proud, vodu a odpad vždy v kapličce společně pro čtyři parcely. Dle mého odhadu je jištění 16A. (Topení a konvice)

Příjezd do kempu

Příjezd do kempu

Příjezd od Zalapáti, projede se Zalakarosem okolo hlavního zábavního parku a pak je dobře viditelné označení odbočky na kemp. Vstup od 8-20 h.

Komplex Zalakaros

Komplex Zalakaros

Kdo chce navštívit velice živé lázeňské centrum a nevyhovuje mu klidný bazén v kempu může zajet do nedalekého komplexu. (cca 3 km).

Zalakaros

Zalakaros

V hlavní sezóně Vás sem doveze BUS zdarma dle Vašeho přání! Vstup pro 3 osoby na celý den je 7.000,- HUF (cca 630,-Kč). Areál je veliký!

Venkovní bazény

Venkovní bazény

Velké množství atrakcí bude zajímat zejména děcka, kteří se určitě vyřádí na skluzavkách a vodních atrakcích. Restaurace jsou v areálu.

Vířivý bazén

Vířivý bazén

Zde se neustále opakují atrakce jako je "řeka", masážní vířivky, sprchy, atd. V celém areálu je dostatečný počet lehátek, které jsou v ceně vstupu.

Římské lázně

Římské lázně

Velice atraktivní a hezká část lázeňského komplexu, tzv. Římské lázně. Voda zde má největší koncentraci a teplotu. Velice navštěvovaná.

Venkovní léčivý bazén

Venkovní léčivý bazén

Léčivý pramen je i zde ve venkovním bazénu. Poblíž jsou stánky s občerstvením a hezká posezení. Čistota je všude samozřejmostí.

Copyright © 2007 Benešovi